Eindelijk, een eigen blog!

Ooit heb ik iemand horen zeggen: “Een echte online marketeer heeft een eigen blog”. Tot voor kort ben ik dus nooit een ‘echte’ online marketeer geweest. Tot voor kort… want dit is mijn eigen blog website!

Sinds deze zomer heb ik dan eindelijk besloten om naar Italië te verhuizen. Eindelijk, omdat ik het al sinds mijn 12de roep. Inmiddels ben ik 25 jaar, heb ik een leuk huur appartement, een erg leuke en interessante baan en fijne vrienden hier in Groningen. Ondanks dit alles heb ik besloten om mijn droom te gaan verwezenlijken. Ik moet het proberen, al is het alleen maar om te weten hoe het is om in Italië, aan het Comomeer, te wonen.

De planning is om in april 2012 te gaan verhuizen. Tot die tijd blijf ik lekker aan het werk bij Oliemedia en ga ik proberen om genoeg geld bij elkaar te sparen voor de verhuizing. Tja, ik gooi het roer om. Van alles goed geregeld en goed voor elkaar, ga ik back to basic naar het land van de papieren, chaos en Berlusconi. Gelukkig val ik niet meer in de leeftijdscategorie om in aanmerking te komen om een van zijn vrouwtjes te worden.

Op deze blog wil ik gaan bijhouden hoe de emigratie verloopt. Kom dus regelmatig terug om te zien hoe het mij vergaat met de verhuizing naar Italië! Overigens is het de bedoeling om ook te blijven bloggen als ik eenmaal in Italië woon.

Ciao!

2 thoughts on “Eindelijk, een eigen blog!

  1. Wat knap Anniek! Je was al veel in italie, en heb je nu ook een intaliaanse virend? Dan is de stap al wat makkelijker te nemen. Heel veel succes en vooral heel veel plezier daar!!

    groetjes Joyse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *