Over mij

Anniek BakkerNaam: Anniek Bakker
Leeftijd:
29

Geboren: Leek (Nederland)
Woonplaats: Groningen (Nederland)

Beroep: Online marketeer

Wie ben ik?

Ik ben spontaan, energiek, leergierig, eerlijk, eigenwijs, soms wat naïef en praat graag ;-)! Ik ben gek op risotto en vind doperwten en mais erg vies. Mijn favoriete vakantieland is Italië en van Frankrijk moet ik niets weten.

Werk

Per 20 januari ben ik als Sr. Inbound Marketing Consultant werkzaam voor De Nieuwe Zaak in Zwolle. Een erg spontaan, flexibel en open bedrijf waar ik graag mijn kennis inbreng en mijzelf persoonlijk verder wil ontwikkelen.
Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf AEsign, van waaruit ik diverse websites exploiteer en werkzaamheden uitvoer zoals het doen van vertalingen (Italiaans – Nederlands), grafische vormgeving, webdesign en SEO advies.

Ook heb ik een aantal eigen websites over het Comomeer:

Opleidingen

Op de Hanze Hogeschool in Groningen heb ik de opleiding Communicatie Systemen, multimedia & design gestudeerd. Tijdens deze studie heb ik gestudeerd aan de IULM, een universiteit in Milaan. Ook heb ik stage gelopen in Milaan.

Hobby’s

Mijn grote hobby, of beter gezegd passie, is Italië. Al sinds kinds af aan heb ik een passie voor dit land. Op mijn 14de leerde ik mijzelf al wat van de Italiaanse taal en lukte het mij aardig om mijzelf verstaanbaar te maken. Inmiddels ben ik al 26 jaar naar het Comomeer op vakantie geweest en nog altijd verveelt het mij niet. Ook heb ik nu in totaal zo’n 3,5 jaar in Italië gewoond.
Andere hobby’s van mij zijn koken (Italiaans natuurlijk), uit eten, een avondje met vrienden, een terrasje pakken, yoga, voetbal kijken, op z’n tijd een filmpje op de bank en online marketing. Ja, ik vind mijn werk leuk!

One thought on “Over mij

  1. Leuk om te lezen hoe je voor je droom bent gegaan. Italie voelt ook voor mij als thuis. Deze zomer ben ik van Milaan naar Napoli gefietst zie mijn site.
    En genieten he van dat prachtige Italia.

    ciao

    Antoine de Kort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *